Cura de Detoxifiere cu Sucuri Crude, Naturale – Cand stii ca a sosit momentul sa faci “curatenie” in corp?

CURA DE DETOXIFIERE cu SUCURI CRUDE - Cand stii ca a sosit momentul sa faci "curatenie" in corp?

 

Cura de Detoxifiere cu Sucuri Crude

 

În condițiile unui stil de viață și de alimentație echilibrat, corpul poate gestiona în parametrii relativ normali acest proces al curățeniei interne, detoxifierea începe să se impună în momentul în care nivelul toxinelor acumulate depășește capacitatea organismului de eliminare, fiind astfel forțat să le stocheze în diverse organe sau țesuturi.

La modul realist, provocările din viața de zi cu zi, mersul pe "repede înainte" ne obligă la o hrană de tip supermarket și de tip "fast-food", cu un conținut considerabil de toxine (mai mult sau mai puțin ascunse), privându-ne de elementele nutritive sau de altă natură (somn, mișcare, eliberarea de stările stresante, etc...) esențiale în menținerea echilibrului interior și în detoxifierea eficientă a organismului.

 

Astfel, din când în când se impune participarea noastră activă, conștientă în a ne susține corpul în acest proces de "curățenie".

 

Iata 5 semne prin care iti dai seama ca e momentul unei cure de detoxifiere cu sucuri:

 

1. O stare frecventa de balonare, constipatie sau diaree

Tulburările gastro-intestinale sunt primul semn necesității unei "curățenii" în organism, fiind rezultatul dereglării balanței dintre bacteriile "bune" și "rele" din tractul digestiv.

Alimentația dezordonată, consumul excesiv de alimente la o masă, mâncatul noaptea, alimentele preponderent din supermarketuri sau tip fast-food, cu un conținut ridicat de pesticide și chimicale dar sărace în elemente real nutritive, lipsa crudităților ecologice, sunt principalii vinovați în toate aceste dezechilibre.

 

2. "Ceata pe creier", lipsa capacitatii de concentrare

Cu toate că dormim suficient, dimineața ne trezim foarte greu și ne este greu să ne adunăm, să ne organizăm și să ne urmăm scopurile propuse.

Mai putin cunoscut, dar foarte important este faptul că între creier și tractul digestiv există o magistrală de legatură informațional-energetică, astfel că dereglajele intestinale reprezintă principala cauză ale "ceței de pe creier". Milioanele de neuroni din tractul digestiv transmit continuu semnale creierului cu privire la substanțele cu care interacționează, astfel, cu cât alimentația noastră este mai dezordonată, amestecată și cu un conținut mai ridicat de substanțe toxice, cu atât "ceața de pe creier" devine mai densă.

 

3. Stari frecvente de somnolenta, oboseala nejustificata, lipsa energiei

Alimentația dezordonată, preponderent acidă, lipsa de alimente crude, organice, vii, cu încărcătură energetică, nutritivă, combinațiile alimentare greșite (felul 1, 2, 3, desert...), sunt principalele cauze ale acestor stări. Alimentația bazată pe carne, lactate, cereale, din care sunt omise cruditățile, în timp, duc la apariția unei asa zise plăci mucoidale la nivelul tractului digestiv, care, îngreunează semnificativ procesul de absorbție al nutrienților.

 

4. Stari frecvente de anxietate, nevrozitate, agitatie, dureri de cap

În momentul în care stilul de alimentație si de viață este preponderent acid, în care, ne asaltăm în permanență trupul cu diverși hormoni, pesticide, metale grele, substanțe chimice de sinteză, etc..., pe fondul unui consum bogat în lactate și/sau alte deserturi pe bază de zahar rafinat, evident sistemul limfatic nu reusește să gestioneze întreg acest bombardament toxic, rezultatul fiind evident.

De reținut:

  • stările de anxietate, nevrozitate, foarte probabil, au în spate o dietă bazată pe carne și lactate și/sau mâncatul excesiv: carnea conține adrenalină, (frica animalului sacrificat), lactatele cresc inflamația și retenția de apă în organism. Mâncatul excesiv are ca și efect, incapacitatea de respirație profundă, ceea ce duce la stări subconștiente de anxietate, de neliniște...
  • stările depresive, pesimismul, sunt în legătură cu consumul de zahar rafinat, pesticide, substanțe chimice de sinteză și produsele lactate. Dacă mai adăugăm lipsa de odihnă, diverse filme sau programe TV, tacâmul devine complet...
  • durerile de cap sunt  în strânsă legatură cu pesticidele, substanțele chimice de sinteză, stresul, lipsa de odihnă, menținerea atenției pe ceea ce ne lipsește în loc de darurile cu care suntem binecuvântați...

 

5. Pofta de dulciuri, de alimente prajite, nevoia de a manca mai mult, senzatia ca mai lipseste ceva

Toate aceste pofte sunt efectul aceluiași dezechilibru la nivel de tract digestiv, creșterea nivelului de bacterii "rele" care cer porția de dulce, poate chiar prezența unei candide intestinale sau a altor paraziți.

Senzația că încă ne mai lipsește ceva, denotă o slabă absorbție intestinală* sau o alimentație săracă în elemente nutritive.

 

În prezent există o multitudine de cure de detoxifiere, ideea de conștientizat este că în tumultul vieții cotidiene, vrem nu vrem, mai alunecăm în diverse tipare automate de alimentație și de obișnuințe mai mult sau mai puțin sănătoase, de aceea se impune din când în când câte un reset de câteva zile de la obiceiuri, beneficiul fiind pe măsura efortului.

 

Cura de detoxifiere cu sucuri este una dintre cele mai apreciate metode de reset, prin faptul că ne oferă mai multe avantaje: este ușor de urmat, nu este solicitantă, nefiind necesar să stăm acasă, ne conferă o plajă variată de nutrienți esențiali cu o rată de absorbție foarte ridicată iar, consumul energetic asociat cu absorbția fiind extrem de scăzut. Pentru mai multe detalii cu privire la cura de detoxifiere, dați clic!

 

Cat timp sa tin cura de detoxifiere cu sucuri?

 

Din experiența noastră și a clienților am observat că sunt necesare între 3 și 5 zile pentru a simți beneficiile curei de detoxifiere. Pentru resetarea obiceiurilor alimentare ideal este să fie ținută între 5 și 7 zile.

 

Un aspect mai puțin cunoscut sau evidențiat este faptul că în momentul în care cura de detoxifiere este ținută mai mult timp, o lună sau mai mult (eventual în completare cu alimentație crudă), corpul inițiază o detoxifiere la nivele mai profunde, rezultatul fiind ameliorarea sau vindecarea diverselor afecțiuni.