Intarirea Imunitatii Natural – Cei 4 Stalpi ai unei SANATATI debordante!

Intarirea Imunitatii Natural – Cei 4 Stalpi ai unei SANATATI debordante!

Intarirea Imunitatii Natural – Așa cum în realizarea unei supe bune, este necesar amestecul unui anumit mix de ingrediente, fiecare având rolul și importanța lui în realizarea preparatului final și pentru întărirea imunității organismului și îmbunătățirea stării de sănătate este necesară împletirea armonioasă a mai multor „condimente”:

 

 

 

1. STAREA CONSTIINTEI NOASTRE

 

Ne convine, ne interesează sau nu, dar, starea de sănătate este într-o directă corelație cu conștiința noastră. Ceea ce gândim dar, mai ales calitatea emoțiilor care le întreținem, influențează decisiv starea noastră de sănătate.

Se știe deja că cel mai complex laborator de chimie din lume este însuși corpul nostru. Imaginați-vă organismul ca fiind o super-mașinărie extrem de inteligentă și de complexă care, generează și eliberează continuu substanțele chimice necesare bunei lui funcționări. Mai puțin evidențiat însă, este faptul că organismul reacționează inclusiv la stările noastre de a fi.

 

Intarirea Imunitatii Natural: Efectul alcalin/acid generat de emotiile si alimentele care consumam
Indicele pH al diverselor emotii si alimente

Aciditatea vs Alcalinitatea Emotiilor

Valorile normale ale Ph-ul sângelui nostru, sunt cuprinse între  7,35-7,45. După cum se vede in tabelul alaturat, PH-ul neutru este situat in jurul valorii de 7, peste 7 însemnând un PH alcalin iar, sub 7, însemnând un PH acid.

Din perspectiva stării de sănătate, creșterea alcalinității corpului este echivalentă cu regenerarea, reînnoirea, renașterea, reîntinerirea celulară, în contrast cu valorile crescute ale acidității corpului, care indică degradarea, descompunerea, îmbătrânirea, moartea celulară.

 

Stările de bucurie, pace, relaxare, încântare, bună dispoziție, au ca și efect generarea de substanțe chimice care alcalinizează organismul, în contrast cu stările de stres, frică, anxietate, neliniște, nervozitate, care sunt generatoare de substanțe acide, corozive, ce duc inevitabil la îmbătrânirea, degradarea, descompunerea, moartea celulară.

 

 

Celulele sunt pe Receptie

 

Dacă am știi cât de inteligent, complex și ce potențial are propiul nostru organism, l-am trata ca pe cel mai de preț dar care îl avem la dispoziție în această experiență numită Viață. Corpul nostru este construit după un Design Inteligent, fiind, de departe cea mai performantă mașină pe care am văzut-o pe această planetă.

Ce probabil n-ați intuit încă este faptul că toate aceste miliarde de celule care alcătuiec ceea ce numim corpul nostru, sunt tot timpul PE RECEPȚIE, așteptând și executând în permanență instrucțiunile de la „Șeful”, adică de la noi. Cu alte cuvinte, corpul este asemenea unui super calculator-robot biologic, extrem de complex, de inteligent și este TOTAL PROGRAMABIL si REPROGRAMABIL. Exact la fel cum calculatoarele execută anumite seturi de instrucțiuni de la programatori, celulele noastre, așteaptă, recepționează și execută seturile de instrucțiuni care i le transmitem.

 

Ideea e că corpul nostru execută seturile de instructiuni pe care i le transmitem, fie că suntem conștienți de asta fie că nu. Analizați puțin care sunt seturile de instrucțiuni care le aud celulele voastre cel mai des în viața de zi cu zi, pentru a putea conștientiza ce „programe vechi” rulați și ce aveți de schimbat (vai ce urat(ă) arăt…, ce obosit(ă) sunt…, să nu cumva să contactez vreun virus…, cu sigurață mă îngraș…, etc…)

 

 

Sa ne intelegem „programele”

„Nu știi ceea ce nu știi”…

Pentru a putea să ne îmbunătățim calitatea stării de sănătate și a vieții noastre, mai întâi e necesar  să devenim conștienti de faptul că acestea sunt doar o rezultantă a tiparelor, proiecțiilor și sistemelor noastre de credință asociate cu ele. Imaginați-vă pentru câteva momente că vă aflați într-un restaurant foarte elegant numit „Viață” în care ceea ce credeți  (Atenție!!! ceea ce credeți, nu ceea ce doriți…) este ceea ce comandați iar, chelnerul – Universul, vă servește numaidecât ceea ce comandați (și asta în permanență)… Cu alte cuvinte, credința noastră este ceea ce declanșează atât boala cât și vindecarea…

 

Afirmatiile Functioneaza

 

Poate să pară greu de crezut dar starea de sănătate este un act de decizie conștientă, de asumare și de disciplină. Indiferent cum vă simțiți și de starea prezentă de sănătate, dimineața, la trezire, decideți și declarați ce seturi de instrucțiuni doriți ca celulele Dvs. să execute. Exact la fel cum dați o comandă propiului calculator, dar constientizând că vă adresați unor minuscule ființe vii, care așteaptă nerăbdătoare ca cineva să le bage și pe ele în seamă… . La modul cel mai simplu, cu afirmații clare și concrete: ce frumoasă/frumos sunt azi, sunt complet sănătoasă/sănătos, am greutatea ideală, etc…

Sună poate a povești cu zâne și cu zmei dar, gândiți-vă o secundă la modul serios, poate exact aceasta este puntea de legătură între noi și propiul nostru corp. Repetați asta zilnic de câte ori vă simțiți confortabili, dați-i 3-4 luni și vedeți ce se întâmplă…

 

 

Frecventa de Vibratie

 

Frecvența de vibrație este secretul care diferențiază pe cei care „prind” toate bolile, față de cei care sunt imuni la ele. Exact așa cum nu se îmbină uleiul cu apa, la fel virușii, bacteriile, bolile, etc…, nu pot să-și facă sălaș în ființa umană a cărei frecvență de vibrație este ridicată, PUNCT. În momentele în care suntem pe o frecvență de vibrație ridicată, avem un scut-barieră energetic-vibrațională care pur și simplu respinge orice virus, bacterie, parazit, etc…

În contrast, în momentele în care dăm curs energiei fricii, resentimentelor, îngrijorărilor, mâniei, supărărilor, ne coborâm singuri frecvența de vibrație, deschizând astfel poarta și „invitând” virușii, bacteriile, paraziții, etc…

 

Cu alte cuvinte, boala este doar un efect, o rezultantă a ieșirii noastre din echilibru, un semnal de alarmă care ne invită să redevenim prezenți, să luăm o pauză de la tumultul cotidian, să analizăm sursa stării de dezechilibru interior și astfel sa facem „curat”, pentru a ne recalibra, a ne da un „re-fresh” și a ne reîntoarce la echilibru.

 

 

 

2. SOMNUL

 

Da, exact, pe cât de banal pare, pe atât de important este. SOMNUL suficient și de calitate ESTE ESENȚIAL pentru a fi sănătoși. După cum știți probabil, melatonina, unul din hormonii cheie în regenerarea și reîntinerirea celulară, este secretată de glanda pineală doar între orele 10 seara – 03, 04 dimineața și doar în contextul în care aceasta nu recepționează semnal luminos de la ochi… . Cu alte cuvinte, cu cât ne culcăm mai târziu sau stăm treji noaptea, cu atât ne privăm singuri de refacerea, regenerarea organismului.

Mai puțin cunoscut dar la fel de important este faptul că somnul este esențial pentru claritatea noastră mentală. Mai concret, în timpul somnului, creierul nostru reia, reanalizează și restructurează toate informațiile recepționate în timpul zilei precedente, în vederea stocării lor în memoria de lungă durată. De aceea, de câte ori stăm treji noaptea, nu-i dăm creierului permisiunea de a-și face „mentenanța” și de a-și goli memoria de scurtă durată iar, a doua zi avem „ceață” pe creier, suntem confuzi, nelinistiti si ușor iritabili.

Cu alte cuvinte, putem cheltui oricat pe suplimente de cea mai buna calitate dar, cata vreme nu respectam aceasta nevoie de baza a organismului, nu putem spera la o excelenta stare de sanatate, este pur si simplu o logica elementara.

 

 

 

3. MANCAREA CONTEAZA

 

„Alimentele să vă fie medicamente si medicamentele să vă fie medicamente” – Părintele medicinii, Hipocrate.

 

 

Dincoace de teoriile și stufozitatea subiectului, în rândurile de mai jos dorim să aducem în scenă câteva unelte simple, la îndemâna noastră dar, cu impact ridîcat în starea nostră de sănătate:

 

 

Renunta la ce nu-ti mai serveste

 

Înainte de a te apuca de diverse diete, de a-ți cheltui banii pe suplimente, de a apela diverși specialiști sau de a începe să iei medicamente, pur și simplu urmărește-ți o vreme obiceiurile alimentare, ce mănânci, cum mănânci, când mănânci și cât mănânci.

 

Observarea la propiu a propiilor noastre obiceiuri și renunțarea la acele obișnuințe care știm că ne epuizează, ne consumă, în loc să ne susțină, este primul dar cel mai important pas în redobândirea stării de sănătate.

Este inoculat și general acceptat acest sistem de convingeri ca luăm o pastilă și gata, problema e rezolvată.

Este incredibil cât de mulți oameni preferă să cheltuie o mulțime de bani alimentul-suplimentul minune, pe „super” diete dar, persistă în a acele obiceiuri alimentare care evident nu le servesc sau chiar le sunt nocive.

 

 

Nu tot ce „zboara” se mananca

 

Din păcate încă, pentru o bună parte dintre companii, instituții, corporații etc.., interesul financiar (nu sănătatea) este criteriul motivațional și decizional. Prin urmare, logic, există o mulțime de interese în a nu se cunoaște efectele secundare nocive ale consumului pe termen lung ale diverselor alimente semipreparate, procesate industrial, ale diverselor adaosuri sau al diverselor medicamente obținute sintetic, etc…

Pentru a fi sănătoși se impune un minim de atenție, interes și de cunoștințe din partea nostră, pentru a nu fi „fraierii” perfecți al diverselor interese comercial financiare…

 

 

Chimia – de la nocivitate la beneficitate

 

În prezent există acest consens – credință, general acceptată că luăm o pastilă și devenim sănătoși…

Oare cât timp o să ne mai ia până când vom înțelege că consumul pe termen lung al diverselor substanțe chimice de sinteză țintite pe un anume organ sau puse să lupte cu diversele dezechilibre din organism, întotdeauna crează dezechilibre în altă parte a organismului… Este pur si simplu absurd sa credem ca medicamentul respectiv se duce țintă doar pe organul afectat, fără să afecteze și alte organe…

 

Întotdeauna, secretul a fost și este același, să ii dăm corpului substanțe care să îl stimuleze, să îi îmbunătățească funcțiile, aceasta va crea ceea ce se numește efect de vindecare în cascadă, adică, un organ, va vindeca pe altul, care va vindeca pe altul, până când întregul organism se va recalibra!

Cura de Detoxifiere cu Sucuri Crude - Re-fresh Juice

Plantele, extractele naturale din plante, sucurile crude, tincturile din plante, toate au în comun unul și același lucru și anume un cod informațional de recalibrare celulară, în traducere, ele vin la pachet cu un semnal – infomație pe care celulele noastre, îl interpretează și îl execută

Acesta este principalul motiv pentru care este

extrem de important ca alimentele care le consumăm să fie pe cât posibil cât mai puțin procesate, cat mai

 

apropiate de matricea lor energetic-informațională inițială.

 

 

 

4. EXERCITIUL FIZIC

 

Vorba unor înțelepți, „90% din bolile actuale ar fi dispărea dacă am face suficientă mișcare”, exprimă un adevăr mult mai profund decât intuim. Dezvoltarea tehnologică actuală, ușurința deplasării cu diverse mijloace, precum și simplificarea procesului de comunicare, a dus inevitabil la creșterea dramatică a sedentarismului. Comparați efortul fizic impus de lipsa tehnologică de acum 100-200 de ani, cu cel de acum…

 

 

Miscarea si DETOXIFIEREA

 

Da, într-adevăr procesul de detoxifiere al organismului este într-o directă relație de dependență de mișcare! Tot ce înseamnă excreție celulară și o multitudine de toxine sunt eliminate din organism prin intermediul sistemului limfatic. În interiorul organismului, avem aceste două circuite majore, sistemul circulator, comparabil într-un anume sens cu rețea de apă potabilă din oraș și sistemul limfatic ce se poate asemăna cu rețeaua de canalizare din interiorul orașului.

Diferența majoră dintre cele două sisteme este că primul, are o „pompă” care favorizează circulația sângelui prin vene, dar, în cazul limfei, unicul mod de drenaj al lichidului limfatic este efectuat prin presiunea exercitată de mușchi și de oase asupra vaselor limfatice…  Gândiți-vă acum, cum se efectuează acest drenaj limfatic în contextul sedentarismului colectiv actual…

 

 

 

REZUMAT,

 

în momentele în care ne autodisciplinăm, ținem cont de nevoile noastre și ale organismului nostru și:

  • devenim prezenți și conștienți cu privire la „programele” care rulează automat în interiorul nostru, întreținând doar acele programe care dorim să facă parte din realitatea noastră,
  • ne odihnim profund și suficient,
  • îi dăm corpului combustibilul adecvat, hrănitor, nutritiv, care conține forța energetică și vitală,
  • ținem cont de nevoia corpului de mișcare, exercițiu fizic,

atunci, structura de bază a stării noastre de sănătate devine solidă și stabilă, asta reflectându-se în nivelul nostru energetic, al stării de a fi, al vitalității noatre, practic, în toate aspectele vieții noastre.

 

Vezi si

CURA DE IMUNIZARE cu SUCURI CRUDE, Naturale

Cura de Imunizare cu sucuri crude - Re-fresh juice
Cura de Imunizare cu Sucuri Naturale, Nepasteurizate