Suc de Iarba de Grau – AURUL VERDE – crud, proaspăt stors din iarbă crescută ecologic, la 7-10 zile de la germinare având concentrația maximă de nutrienți și de minerale, în raport cu valoarea ORP minimă (-400 unități).

 

Beneficiile nutritionale

Sucul crud de iarbă de grâu are proprietățile nutritive și vindecătoare extrem de ridicate, ceea ce il face un superaliment de excepție. Două shot-uri de suc de iarba de grâu echivalează cu consumul a două kilograme din cele mai nutritive vegetale. De exemplu, sucul de iarba de grâu are de două ori mai multa vitamina A față de morcov și este mai bogat în vitamina C decât portocalele. Conține întregul spectru de vitamine B, precum și calciu, fosfor, magneziu, sodiu și potasiu, într-un raport echilibrat.

Suc crud de iarba de grau

Sucul de iarbă de grâu este o sursă completă de proteine,  suplinește  toți amino acizii esențiali precum și multi alții neesențiali. Conține aproximativ 20 % din totalul de calorii ce vin din proteine. Mai mult, proteinele din sucul de iarba de grâu sunt o formă de polipeptide, un lanț mai simplu și mai scurt de proteine care, este absorbit mult mai eficient și fără consum de resurse de către organism.

 

Beneficii energetic-informationale

Forța și beneficitatea ierbii de grau este cu mult superioară când este consumată sub formă de suc crud (cold-pressed!), comparativ cu pulberea de iarba sau cu sucul congelat de iarba de grau.

 

Iarba de grâu consumată sub formă de suc crud, efectiv devine hrană vie, menținându-și prezentă încărcatura bio-electrică. Această energie de frecvență ridicată, literar vorbind, este Forța Vieții din interiorul sucului și are potențialul de a declanșa puternice semnale vibraționale de reînnoire, de regenerare celulară și de amplificare a conectivității interioare. Acest puternic suc are capacitatea de a preveni degradarea ADN-ului și de protejare față de îmbătrânirea prematură și față de degradarea celulară. La această oră deja se știe ca doar hrana și sucurile în forma crudă au capacitatea de restabilire a încărcăturii bio-electrice dintre capilare și pereții celulari, ce sunt factorii determinanți ai imunității organismului.

Suc de iarba de grau – conține până la 70% clorofilă, care, este un foarte important constructor al sângelui.

 

Clorofila, „chestia verde” din iarba

Clorofila, este fitochimicalul care face iarba verde. Dar, “chestia asta verde”, este și un compus proteic foarte important pentru organism, care acționează ca și un factor declanșator al vindecării, un foarte puternic detoxifiant, antiseptic, stimulator celular, revigorant și constructor al celulelor roșii, exact la fel cum este seva pentru plante.
Este un pigment fotosintetic ce se găsește din abundență în frunzele plantelor, având rolul de a prelua lumina Soarelui și de a o transforma în energie bio-electrica-chimică esențială pentru sănătatea noastră.
Mai mult, molecula clorofilei este curios de asemănătoare cu cea a hemoglobinei din sângele nostru, substanța care transportă oxigenul în organism. Practic, diferența constă în faptul că nucleul hemoglobinei noastre, conține un element de fier, spre deosebire de nucleul clorofilei care, conține un element de magneziu.

Clorofila conține enzime și super-oxid dismutaza, o proteină cu conținut de cupru, ce este prezentă în celulele roșii mature. Această enzimă descompune radicalii superoxid din corp într-o formă mai ușor gestionabilă, ajutând astfel la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Acest suc de iarbă de grâu conține clorofilă crudă (activă) ce este fără efecte secundare, chiar dacă este luată în supradoză.

Clorofila poate fi extrasă din multe plante, dar cea din sucul de iarbă de grâu este superioară, deoarece conține peste 100 de elemente necesare organismului.

Beneficiile cheie ale consumului de suc de iarba de grau

  • este foarte ușor absorbit de către organism. În 5 minute intră direct în sânge și în țesuturi, acționând efectiv în purificarea, în reconstrucția sângelui și în energizarea organismului.
  • este un excelent detoxifiant al metalelor grele, al medicamentelor și al drogurilor din organism.
  • este un foarte puternic detoxifiant al sângelui și al ficatului iar, în mixaj cu lămâia, ghimbirul, morcovul și sfecla, eficiența în detoxifierea ficatului este amplificată (vezi Liver Detox).
  • este un excelent antiseptic și antiinflamator, benefic în reducerea venelor varicoase, în tratarea ulcerelor, la eliminarea impetigo și a altor erupții.
  • Ajuta în vindecarea usturimilor, a infecțiilor streptococice, în vindecarea rănilor, vindecarea sinuzitelor, în vindecarea Candidozei.
  • vindecă acneea și este benefic la înlăturarea cicatricilor după un consum regulat mai îndelungat (șapte-opt luni). Bineînțeles, în paralel, e necesară și o dieta mai atentă.
  • ajută la ameliora durerile de dinți, elimină otrava din gingii, ajută chiar și la vindecarea anumitor carii superficiale și, în multe cazuri a pioreei (paradontoza) avansate;
  • ajută la menținerea culorii naturale a părului și previne încărunțirea;
  • conținutul ridicat de magneziu din sucul de iarbă de grâu, îl face excelent în tratarea constipației și în reglarea tranzitului intestinal;

În rezumat, consumul regulat și de durată al sucului crud de iarbă de grâu, duce la o creștere a rezistenței și imunității generale a organismului, la o stare de sănătate fizică și spirituală „refresh-uite”, la un sentiment general de armonie și de bunăstare.

Sucul de iarbă de grâu se consumă cel mai bine dimineața pe stomacul gol, simplu sau în cobinație cu suc de lâmaie sau, prin diverse alte combinații (vezi sucul Verde Alcalin)

Ce zic specialistii:

Sucul de Iarbă de grâu este nectarul reintineririi celulelor, plasma tinereții, sângele vieții. Elementele care lipsesc în celulele corpului tău, în special enzimele, vitaminele, hormonii și acizii nucleici pot fi obtinuțe prin această transfuzie zilnică de suc verde.” – Viktor Kulvinskas, autorul cărtii „Survival into the 21st Century”.

Am văzut oameni care au urmat aceasta terapie zi de zi. Pot să vă spun ca face minuni.” – Brian Clement, Directorul Institutului de Sănătate Hipocrate