
VERDE TONIC
Tonifiant + Hrănitor Alcalinizant Aportul zilnic de clorofilă, Vitamina C și K
Frunze Pătrunjel, Spanac, Măr Verde, Avocado, Lămâie, Sâmburi de Nucă sau Migdale, Banane și Pasiune
Smoothie Verde TONIC – Handcrafted – nepasteurizat
- Tonifiant
- Hrănitor
- Alcalinizant+Detoxifiant
- Aportul zilnic de clorofilă, Vitamina C și K
Ingrediente: Frunze Pătrunjel, Spanac, Măr Verde, Avocado, Lamaie, Sâmburi prehidratati de nucă sau migdale, banane și pasiune
Frunzele de Pătrunjel
- Puternic imunizatoare, benefice în tratarea răcelilor și a gripei, conținte de 20 de ori mai multa vitamina C decât portocala, betacaroten și vitamina B12,
- Benefice în sănătatea glandei tiroide, ajutând la transportul micronutrienților esențiali în interiorul ei,
- Foarte bune în detoxifierea ficatului și în purificarea sângelui, ajutând de asemenea la dizolvarea calculilor renali, îmbunătăţind digestia și prevenind balonările,
- Întineresc pielea, cantitatea ridicată de vitamina C ajută la formarea colagenului, ce este în spatele elasticității și fermității pielii,
- Reglează nivelul de estrogen şi reface circulaţia sangvină a uterului,
- Antibiotice naturale și antitumorale, fiind benefice în tratarea icterului și a infecțiilor urinare.
Spanacul
- bogat în proteine și fier, este o excelentă sursă de enzime și nutrienți pentru întregul organism.
Mărul
- Echilibrează balanța bacteriilor bune în intestin,
- Protejează colonul și previne constipația,
- Bogat în fier, reduce anemia,
- Reduce glicemia,
- Crește puterea de concentrare și agerimea mentala
Lămâia
- Stimulează digestia, crește circulația periferică și are efect de alcalinizare a organismului.
Avocado
Un adevărat superaliment, fiind în top 10 cele mai benefice alimente de pe planetă, datorită multiplelor beneficii:
- Tonic, nutritiv și revigorant pentru memorie, benefic în perioadele de efort intelectual susținut, datorită conținutului de magneziu și de fosfor;
- Benefic în sănătatea ochilor, datorită luteinei și carotenilor;
- Bogăția de grăsimi mononesaturate, acid folic, acid oleic, vitamina B6 și potasiu, îl face o excelentă sursă de hrană sănătoasă atât pentru adulți, cât și pentru copii;
- Benefic în scăderea colesterolului și tratamentul bolilor cardiace;
- Ajută la întărirea sistemului nervos și a sistemului imunitar, ajută la diminuarea stresului și ameliorarea anumitor probleme sexuale.
Samburii de nuca
Samburii de nuca sunt alimente bogate in vitamina C, vitaminele B (B6, tiamina, riboflavina, niacina, acid pantotenic si acid folic), vitamina E, cat si minerale: calciu, fier, magneziu, potasiu, sodiu si zinc.
Contin 65% lipide si 15% proteine. Sunt mai bogate in grasimi polinesaturate (grasimi “sanatoase”) decat majoritatea samburilor si un continut destul de mare de Omega-3 (acid alfa-linolenic) si Omega-6 (acid linoleic).
Beneficiile nucilor pentru sanatate sunt nenumarate, printre care amintim: reducerea nivelului de colesterol, prevenirea inflamatiilor, imbunatatirea metabolismului, controlul greutatii (ofera satietate) si al diabetului. Sunt deosebite in ceea ce priveste sanatatea creierului si imbunatatirea bunei-dispozitii.
– imbunatatesc sanatatea inimii;
– imbunatatesc sanatatea oaselor; nucile contin cupru si fosfor, ambele elemente fiind esentiale sanatatii oaselor. De asemenea, acizii grasi esentiali pe care-i contin ajuta la absorptia si fixarea calciului, cat si la reducerea eliminarii acestuia pe cale renala.
– sunt puternic antioxidante, fiind clasificate chiar dupa mure; protejeaza ficatul impotriva substantelor chimice;
– curata sistemul digestiv, contribuind la eliminarea toxinelor si reziduurilor. Vindeca constipatia. Au proprietati prebiotice. Consumul zilnic de samburi de nuca creste prezenta Lactobacillus, Ruminococcus si Roseburia.
– imbunatatesc fertilitatea masculina; samburii de nuca au un impact pozitiv asupra fertilitatii masculine, imbunatatind calitatea spermei, cantitatea, vitalitatea si motilitatea acesteia
– nucile sunt deosebit de benefice femeilor insarcinate; complexul de vitamina B prezent in samburii de nuca este esential pentru cresterea armonioasa a fatului;
– regleaza somnul; nucile produc melatonina, un hormon care ajuta inducerea si reglarea somnului, biodisponibil in acest aliment. Asadar, este o optiune buna sa adaugati nuci la mesele de cina pentru a va asigura un somn bun, odihnitor.
– vitamina E pe care o contin nucile, contribuie la protejarea pielii impotriva radicalilor liberi, cat si la prevenirea ridurilor si deshidratarii acesteia.
– uleiul de nuca are proprietati astringente
– nucile intaresc imunitatea; consumul regulat de nuci ajuta la cladirea unui sistem imunitar puternic, care ne ajuta sa prevenim tot felul de boli.
– sunt benefice inclusiv sanatatii parului; vitaminele, mineralele, lipidele si antioxidantii prezenti in nuca intaresc foliculii si mentin scalpul fara matreata. Nucile sunt recomandate pentru un par bogat, lung si puternic.
BANANA
– sustine scaderea tensiunii arteriale; studiile au demonstrat ca unul dintre elementele care ajuta la mentinerea unui nivel optim, sanatos, a tensiunii arteriale este potasiu, iar bananele sunt bogate in potasiu. Acesta ajuta la degajarea tensiunii din artere si vene, astfel ca sangele sa poata curge usor prin organism si sa oxigeneze organele, sporindu-le calitatea activitatii lor. Fibrele pe care le contine banana ajuta la eliminarea colesterorului din artere si vasele de sange si, astfel, detensioneaza sistemul cardiovascular.
– poate ajuta in astm; in 2007, Institutul National de Cardiologie si Pneumologie din Marea Britanie a desfasurat un studiu, concluzionand ca bananele pot proteja copiii in ceea ce priveste tusea si alte simptome asociate astmului
– ajuta in problemele de constipatie, datorita cantitatii de fibre pe care o contine. De asemenea, bananele ajuta si in tratarea unor afectiuni ale stomacului
– ajuta in problemele de diabet; se spune ca pectina prezenta in banane poate ajuta diabeticii in ceea ce priveste toleranta la glucoza. O banana asigura cam 3 grame de fibre alimentare, benefice atat in cazul diabetului de tip 1, cat si de tip 2. In cazul diabetului de tip 1, aceste fibre ajuta la scaderea nivelului glucozei din sange, iar in cazul diabetului de tip 2, ajuta la imbunatatirea nivelului glucozei din sange.
– ajuta memoria si imbunatateste dispozitia; triptofanul – unul din cei 8 aminoacizi esentiali – si antioxidantii – cum este dopamina – pe care banana ii contine, joaca un rol vital in imbunatatirea dispozitiei si memorie. In plus, magneziu ajuta la relaxarea muschilor, iar vitamina B6 ajuta la un somn de calitate.
– ajuta in anemie; bananele contin mult fier, ajutand la tratarea anemiei. De asemenea, bananele contin si cupru, acesta fiind un element important in ceea ce priveste generarea celulelor rosii.
– ajuta la pierderea kilogramelor nedorite; o banana are doar 90 de calorii. Contine mule fibre si este usor de digerat. Nu contine lipide si este satioasa.
– ajuta la intarirea oaselor; prezenta prebioticului fructo-oligozaharida din banane reprezinta o bacterie buna pentru tractul digestiv, care intensifica absorbtia mineralelor si a nutrientilor. Se spune ca bananele ajuta si la absorptia calciului.
– are proprietati anti-inflamatorii;
– imbunatateste calitatea vederii; bananele, care multe alte fructe, sunt foarte bogate in antioxidanti si carotenoide, cat si un amestec de minerale care pot ajuta, substantial, sanatatea ochilor. S-a demonstrat ca riscul dezvoltarii unor boli ale ochilor, cum ar fi degenerare maculara, glaucoma, nictalopia, poate fi minimizat prin consumul normal de banane si alte fructe asemanatoare.
– ajuta la cresterea in greutate; consumate cu lapte, bananele pot ajuta la cresterea rapida in greutate. Fiind usor de digerat, se pot consuma cate 5-6 banane pe zi, pe langa mesele obisnuite, astfel adaugandu-se aprox 500 calorii. Ofera energie instant, bananele fiind preferatele sportivilor.
– au proprietati antiulcerogene si anti-acide;
– previn unele afectiuni renale, sustinand urinarea si eliminarea toxinelor acumulate in organism;
Migdalele
- Ideale persoanelor care vor sa dea jos surplusul de kilograme, datorită fibrelor solubile din ele, care reduc digestia și dau senzația de sațietate mai mult timp;
- Bogate în proteine, 30 de grame de migdale oferă 6 g de proteine, ceea ce reprezintă aprox. 12% din DZR (doza zilnică recomandată). (un ou conține 5,5 g de proteine).
- Bogate în calciu, magneziu, fosfor și vitamina E, menținând sănătatea dinților și a oaselor, îmbunătățind aspectul pielii, părului și al unghiilor;
- Previn anemia, fiind o bună sursă de fier;
- Scad colesterolul, benefice și persoanelor cu diebet zaharat;
- Sunt cardioprotectoare prin conținutul de α – tocoferol, magneziu, cupru, mangan, calciu și potasiu, L-arginină;
- Benefice femeilor însărcinate, care alăptează și persoanelor care doresc să devină mame.
Informații suplimentare
Greutate | Nu se aplică |
---|---|
Selecteaza Gramajul: | 250 ml, 330 ml, 500 ml |
Related products
Latest products
Product categories
Products
-
Tort Apple Crumble
220,00 lei – 440,00 lei -
-
Cura de Resetare Metabolica Nutritionist Iuliu Ciupe-Vaida
990,00 lei -
-
Pasta de Susan (Tahini)
22,00 lei -
-
Unt de Cocos Organic, Integral
27,00 lei -
-
Unt de Caju Natural 100 %
42,00 lei -