sucuri pentru detoxifiere
VERDE CRUD

VERDE CRUD

13,00 lei23,00 lei

  • Benefic în detoxifierea rinichilor si a sangelui;
  • Alcalinizant, hidratant, restabileste echilibrul electrolitic;
  • Stimuleaza metabolismul;
  • Benefic in curele de slabire;

Frunze de Pătrunjel, Spanac, Salata Verde, Apio, Castravete, Lămâie și Ghimbir.

Golește
Compare

Descriere

Suc pentru Detoxidiere - Crud, cold pressed - Verde Crud

Ingrediente: Frunze de Pătrunjel, Spanac, Salata Verde, Apio, Castravete, Mar verde, Lămâie și Ghimbir.

Beneficii cheie:
✔️ Benefic în detoxifierea rinichilor si a sangelui;
✔️ Alcalinizant, hidratant, restabileste echilibrul electrolitic;
✔️ Stimuleaza metabolismul;
✔️ Benefic in curele de slabire;
✔️ Intareste imunitatea;

Frunzele de Pătrunjel

  • Puternic imunizator, benefic în tratarea răcelilor și a gripei, conținte de 20 de ori mai multa vitamina C decât portocala, betacaroten și vitamina B12,
  • Benefic în sănătatea glandei tiroide, ajutând la transportul micronutrienților esențiali în interiorul ei,
  • Foarte bun în detoxifierea ficatului și în purificarea sângelui, ajutând de asemenea la dizolvarea calculilor renali, îmbunătăţind digestia și prevenind balonările,
  • Întinerește pielea, cantitatea ridicată de vitamina C ajută la formarea colagenului, ce este în spatele elasticității și fermității pielii,
  • Reglează nivelul de estrogen şi reface circulaţia sangvină a uterului,
  • Antibiotic natural si antitumoral, fiind benefic în tratarea icterului și a infecțiilor urinare.

Spanacul

- este foarte bogat in carotenoide, precursori ai vitaminei A, o vitamina liposolubila esentiala care intareste imunitatea si ofera beneficii antioxidante;

- contine multa vitamina K1, asigurand peste 600% din doza zilnica recomandata. Aceasta vitamina liposolubila joaca un rol important in mai multe procese biologice de care beneficiaza sistemul cardiovascular si osos. Absorbtia vitaminelor liposolubile (A, D, E, K) se face consumand, alaturi de acestea, o grasime.

- contine o cantitate considerabila de vitamina C, asigurand 50% din ratia zilnica recomandata la 100g de spanac;

- spanacul contine cantitati mari de acid folic, asigurand, din 100g, 49% din ratia zilnica recomandata

- spanacul este bogat in fibre;

- poate ajuta la diminuarea riscului dezvoltarii unor boli grave, cum este cancerul

- contine nitrati, acestia avand potentialul de-a imbunatati sanatatea vaselor de sange

- spanacul este o sursa de campferol, al carui multiple beneficii includ efectele anti-diabetice, cardio-protectoare si anti-inflamatoare;

-spanacul este recomandat si in ceea ce priveste sanatatea ochilor, datorita continutului de luteina si zeaxantina.

Salata verde:

- are proprietati anti-inflamatorii;

- apara celulele neuronale; neuronii sunt celulele creierului care formeaza conexiunile fizice ale formarii memoriei. Moartea neuronilor din anumite conexiuni sau circuite poate duce la pierderea memoriei si, in cazuri extreme, la boala Alzheimer. Rezultatele cercetarilor recomanda salata verde, al carui potential neuroprotector poate fi utilizat drept remediu pentru bolile neurogenerative

- ajuta la scaderea colesterolului;

- induce somnul; salata verde contine o anumita substanta care poate bloca procesele excitatorii a tesuturilor musculare si neurale;

- antioxidant; antioxidantii sunt o varietate de substante bio-chimice care se gasesc, in marea lor majoritate, in alimente. Antioxidantii sunt foarte necesari sanatatii organismului. Ei au rol de bariere pentru radicalii liberi produsi in timpul metabolismului celular. Acesti radicali liberi ataca tesuturile sanatoase si AND-ul din interiorul acestora. Pot, adeseori, sa determine celulele sanatoase sa se transforme in celule canceroase, rezultand diverse boli. Antioxidantii contracareaza acesti radicali liberi si ii neutralizeaza inainte ca ei sa atace.

- salata verde are proprietati antimicrobiene;

- salata verde detine proprietati anxiolitice;

- are potential anti-cancer; cercetatorii Institutului de Patalogie Clinica din Viena, Austria, sustin ca extractul apei din salata Lactuca sativa inhiba inmultirea celulelor leucemice si celulelor cancerului de san.

Apio - este foarte bun în recalibrarea organismului, fiind binecunoscut pentru eliminarea eficientă a toxinelor din organism, în timp ce hidratează și restabilește echilibrul electrolitic.

Castravetele - alcalinizează, elimină excesul de apă din organism, detoxifică și hidratează pielea.

Mărul - Cu un continut redus de calorii, bogat in fibre si fitonutrienti, ajută la absorbtia LdL-ului si protejeaza membrana mucoasa a colonului de expunerea la substantele toxice, diminuand riscul cancerului de colon. Contribuie la sanatatea intestinelor prin echilibrarea balantei bacteriilor bune. Prin continutul bogat de fier, ajuta la tratarea anemiei si duce la cresterea generala a starii de vitalitate. Polifenolii din mere sunt relationati cu reducerea absorbtiei de glucozei si a carbohidratilor de catre organism, stimuleaza eliberarea insulinei de catre pancreas pentru a mentine in echilibru nivelul zaharului in sange. De asemenea, creste nivelul acetilcolinei in creier, fapt care este relationat cu cresterea puterii de concentrare, de memorare si de rezolvare a problemelor.

Lămaia - stimulează digestia, crește circulația periferică și alcalinizează organismul.

Ghimbirul - este o excelentă sursă de electricitate în corp, facilitând transferul informațional celular, purificând sângele, un turbo-boost pentru sistemul imunitar.

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Selecteaza Gramajul:

250 ml – 14 lei, 330 ml – 18 lei, 500 ml – 24 lei

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VERDE CRUD”