Tratament Gripa
COLD DEFENDER

COLD DEFENDER

23,00 lei

Antibiotic natural + Antiseptic
Analgezic
Antiinflamator
Puternic imunizator

 

Frunze de Pătrunjel, Măr, Morcov, Fenicul, Muguri de Brad, Cătină și Ghimbir.

Compare

Descriere

Suc Tratament Gripa, Viroza si Raceala - Cold Defender - Crud, cold pressed

Ingrediente: Frunze de Pătrunjel, Măr, Morcov, Fenicul, Muguri de Brad, Cătină și Ghimbir.

Beneficii:

✔️  antibiotic natural,
✔️  antiseptic;
✔️  analgezic;
✔️  antidepresiv;
✔️  are efect antiinflamator și este un remediu eficient pentru stările de epuizare fizică;
✔️  revitalizant si imunizator;

Mugurul de Brad - Mai este denumit pe buna dreptate „Vindecatorul Padurii” datorita beneficiilor exceptionale ce le are pentru sănătatea nostră.
Mai mult, fiind extras prin presare lenta, are o mult mai mare forta terapeutica, cu actiune imediata si cu un grad ridicat de asimilare din partea organismului.
Puternic antibiotic, antiseptic, analgezic, antiinflamator, antidepresiv, antifungal, ii este recunoscuta beneficitatea in tratarea a nenumarate afectiuni.
In raceli, gripe, viroze, sinuzite decongestionant asupra tractului respirator, util in tratarea bronsitei cronice, a tusei si a laringitei, cat si in cazul altor afectiuni pulmonare.
Foarte bun TONIC, REVITALIZANT si stimulant al sistemului imunitar, recomandat in tratarea anemiilor
CALMANT nervos si muscular, ameliorant al durerilor, benefic in recuperare si vindecare
DETOXIFIANT al limfei, imbunatatind metabolismul celular
ANTIDEPRESIV, crește frecvența de vibrație, reîmprospătează starea de a fi, contribuind la cresterea increderii in sine, depasind starile de stres, tensiunea psihică, îndepărtează insomniile și trezirile nedorite, ajuta la eliminarea ticurilor, dependentelor si obsesiilor
ANTIINFLAMATOR, benefic in combaterea reumatismului si a gutei.

Cătina - un superaliment ce abia acum incepe sa fie apreciata la adevarata ei valoare, extrem de bogata in vitamine, enzime, acid folic, caroteni, acid oleic, linolic, linoleic, polifenoli-antociani, pectine, fitosteroli, inozitoli, triterpene si bineinteles, ulei volatil. De asemenea, este bogata in minerale, printre care calciu, fosfor, magneziu, potasiu, dar si pectine, aminoacizi si acizi grasi esentiali, care nu pot fi sintetizati de organism. Este una dintre putinele surse naturale de acizi graşi Omega 7, raspunzatori in a ne mentine greutatea optima.

Mărul - Cu un continut redus de calorii, bogat in fibre si fitonutrienti, ajută la absorbtia LdL-ului si protejeaza membrana mucoasa a colonului de expunerea la substantele toxice, diminuand riscul cancerului de colon. Contribuie la sanatatea intestinelor prin echilibrarea balantei bacteriilor bune. Prin continutul bogat de fier, ajuta la tratarea anemiei si duce la cresterea generala a starii de vitalitate. Polifenolii din mere sunt relationati cu reducerea absorbtiei de glucozei si a carbohidratilor de catre organism, stimuleaza eliberarea insulinei de catre pancreas pentru a mentine in echilibru nivelul zaharului in sange. De asemenea, creste nivelul acetilcolinei in creier, fapt care este relationat cu cresterea puterii de concentrare, de memorare si de rezolvare a problemelor.

Ghimbirul - Este o excelentă sursă de electricitate în corp, facilitând transferul informațional celular, purificând sângele, un turbo-boost pentru sistemul imunitar, anti-inflamator, calmează durerile şi inhibă enzima COX-2.

Morcovii

  • Contin trei nutrienti esentiali, si anume beta-caroten, luteina si zeaxantina, care ofera protectie si insanatosire ochilor. Doar o cana de morcovi taiati cubulete asigura 400% din necesarul de vitamina A! Carenta de vitamina A perpetuata o perioada mai lunga de timp duce la orbire.
  • Reprezinta o sursa puternica de antioxidanti, care sprijina sistemul imunitar in lupta impotriva radicalilor liberi, bacterii daunatoare, virusuri si inflamatie. Acesti antioxidanti sunt: vitamina C, beta-caroten, licopen, luteina, zeaxantin. Morcovii sunt una dintre cele mai naturale surse de combatare a cancerului, oprind degradarea ADN, inflamatia si modificarile celulare.
  • Reduce semnificativ riscul imbolnavirilor cardiace si a infarctului, ameliorand stresul oxidativ; conlucreaza in reducerea colesterolului si intensificarii productiei de bila, ajutand metabolizarea grasimilor.
  • Ajuta la protejarea organismului impotriva cancerului. Studiile au demonstrat ca antioxidantii pe care ii contin morcovii, sunt extrem de capabili in lupta cu leucemia si joaca un rol important in reducerea riscului incidentei celor mai frecvente tiputi de cancer, inclusiv cancerul ovarian si de san.
  • Morcovii au o importanta deosebita in ceea ce priveste sanatatea dintilor, datorita proprietatilor acestora de a combate bacteriile si toxinele care pot fi regasite in gingii si dinti. Anumite minerale din morcovi au proprietati antibacteriene si ajuta la prevenirea cariilor.
  • Ajuta sanatatii pielii si vindecarii ranilor
  • Protejeaza sanatatea creierului si functiei cognitive, ajutand la prevenirea aparitiei bolii Alzheimer si imbunatatind memoria.

FENICUL

- atat feniculul, cat si semintele de fenicul, sunt foarte bogate in subtante nutritive, cum ar fi: calciu, vitamina, C, magneziu, potasiu, fier, mangan, etc., si foarte sarace in calorii

- contine compusi foarte puternici, reprezentati de antioxidanti polifenoli, cu efect anti-inflamator. Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma alimente bogate in astfel de antioxidanti prezinta un risc scazut de imbolnaviri cronice, cum ar fi: boli cardiace, obezitate, cancer, boli neurologice si diabet de tip 2.

- semintele de fenicul au potentialul de-a diminua apetitul, fiind indicate persoanelor care doresc sa slabeasca. Acestea pot fi consumate sub forma de condiment adaugat mancarurilor sau sub forma de ceai, inainte de mancare.

- feniculul este benefic pentru sanatatea inimii din mai multe motive, fiind bogat in fibre, acestea sustinand reducerea factorilor de risc ai inimii, printre care si colesterolul. De asemenea, fenicului contine si magneziu, potasiu si calciu, cu rol deosebit in mentinerea sanatatii inimii.

- are proprietati anti-cancer; studiile au demonstrat ca extractul de fenicul a blocat migrarea celulelor bolnave din cancerul de san si le-a indus moartea. Studiile efectuate pe animale au demonstrat ca extractul de seminte de fenicul poate preveni cancerul de ficat

- este benefic mamelor in lactatie; feniculul are proprietati galactogenice, ceea ce inseamna ca ajuta la cresterea secretiei de lapte. Studiile efectuate in acest sens au identificat o crestere a parametrilor: volumul laptelui, continutul de lipide al laptelor si cresterea in greutate a bebelusului

- are proprietati antibacteriene;

- poate reduce inflamatiile;

- poate fi benefic sanatatii mentale

- ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei. A se nota faptul ca studiile au fost realizate folosind doze concentrate de fenicul; consumul de cantitati mici de fenicul sau seminte de fenicul s-ar putea sa nu ofere aceleasi beneficii