Suc crud si proaspat stors prin presare lenta din Frunze Kale,, Para, Mar Verde, Lamaie si Busuioc
Suc VERDE KALE

Suc VERDE KALE

19,00 lei

Suc crud din Frunze Kale, Para, Mar Verde, Lamaie si Frunze de Busuioc, ce tonifica, recalibreaza si da necesarul de aminoacizi esentiali si omega 3 organismului

Compare

Descriere

Ingrediente: Frunze Kale, Pară, Măr Verde, Lămâie, Busuioc
Frunze Kale - pe bună dreptate varza Kale, este supranumită și "noua carne", fiind una dintre puținele plante care conținte toți aminoacizii exențiali, plus alți 9 aminoacizi. Mai mult, conține considerabil mai mult calciu decât laptele de vacă, într-o formă ușor asimilabilă, cu efect de alcalinizare al corpului. Este o sursă de omega 3, mai exact de acid alfalinoleic, o grăsime esențială activității creierului. Aduce un ridicat aport de vitamina A, C și K, iar, prin continutul ridicat de luteină și zeaxantină previne degradarea maculară și a altor probleme de retină. Are efecte antiiflamatoare și este un foarte bun detoxifiant al sangelui, ajutând la scăderea colesterolului.

Mărul - Cu un continut redus de calorii, bogat in fibre si fitonutrienti, ajuta la absorbtia LdL-ului si protejeazaa membrana mucoasa a colonului de expunerea la substantele toxice, diminuand riscul cancerului de colon. Contribuie la sanatatea intestinelor prin echilibrarea balantei bacteriilor bune. Prin continutul bogat de fier, ajuta la tratarea anemiei si duce la cresterea generala a starili de vitalitate. Polifenolii din mere sunt relationati cu reducerea absorbtiei de glucozei si a carbohidratilor de catre organism, stimuleaza eliberarea insulinei de catre pancreas pentru a mentine in echilibru nivelul zaharului in sange. De asemenea, creste nivelul acetilcolinei in creier, fapt care este relationat cu cresterea puterii de concentrare, de memorare si de rezolvare a problemelor.

Lămaia - stimulează digestia, crește circulația periferică și alcalinizează organismul.

Busuiocul - Este una din acele miraculoase plante ce are frecventa de vibratie dintre cele mai ridicate de pe planeta. Efectele lui terapeutice sunt nenumarate, tonic si revigorant pentru memorie, benefic in tratarea racelilor si febrei, inducand transpiratia abundenta si ajutand la eliminarea mucusului. De asemenea, este benefic in tratamentul bolilor cardiace, are efect de tonifiere asupra rinichilor si de imbunatatire a functiei glandelor suprarenale, avand un efect anti-stres.

Perele

Perele contin o cantitate semnificativa de antioxidanti, flavonoide si fibre alimentare.

Catedra de Alimentatie si Nutritie din cadrul Institutului National de Medicina din Statele Unite, a elaborat un ghid in ceea ce priveste aportul potrivit de fibre. Recomandarea este de 38 de grame pentru barbatii cu varsta sub 50 de ani, si 25 grame pentru femeile cu varsta sub 50 de ani, iar pentru adultii cu varsta peste 50 de ani, recomandarea este de 30g pentru barbati si 21 grame pentru femei. Multi dintre noi nu ajungem nici macar la 50% din aceasta cantitate zilnica recomandata.

Acelasi Institut de Medicina, prin studiile intreprinse, subliniaza ca, o dieta de 1000 calorii, care contine 14g fibre, are un impact direct si semnificativ in reducerea riscului incidentei bolilor cardiovasculare si diabetului zaharat.

Cel mai usor mod de-a mari aportul de fibre este prin consumul de fructe si legume. O para de dimensiune medie asigura 6g de fibre, adica 24% din doza zilnica recomandata unei femei sub 50 de ani.

- trateaza diverticulita; consumul de fructe, legume si fibre reduce tensiunea si inflamatia colonului. Cauza diverticulitei, desi nu se cunoaste inca cu certitudine, a fost, adeseori, asociata cu o alimentatie in care aportul de fibre este scazut.

- ajuta la pierderea in greutate;

- previne aparitia bolilor cardiovasculare si a colesterolului; un studiu realizat pe un grup controlat de indivizi a evidentiat faptul ca, pana si un aport modest suplimentar de 10g / zi a determinat scaderea colesterolului rau si a colesterolului total. Cele mai recente studii arata ca fibrele alimentare joaca un rol important in reglarea sistemului imunitar si au puterea de-a scadea riscul aparitiei inflamatiilor, care conduc la boli cardiovasculare, diabet, cancer si obezitate.

- sustine o digestie sanatoasa; continutul de fibre din pere previne constipatia si incurajeaza regularitatea unui tract digestiv sanatos

- au rol detoxifiant; perele contin aproximativ 84% apa, ceea ce ajuta la “spalarea” toxinelor din sistemul digestive

- combate radicalii liberi; datorita continutului de antioxidanti, inclusiv vitamina C si K, perele ajuta la curatarea organismului de radicalii liberi, oferind protectie celulor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suc VERDE KALE”