fbpx

Sucuri Naturale pentru Sanatate

Sucuri Naturale - Crude - Nepasteurizate - prin presare lenta

 

Sucuri Naturale 100% – proaspăt stoarse, din cea mai variată plajă de ingrediente (fructe, fructe de pădure, legume, frunze, semințe, sâmburi, superalimente, etc...).

Toate produse sunt obținute din ingrediente atent selecționate, folosind echipamente profesionale ce au încorporată cea mai inovatoare tehnologie de stoarcere prin presare lentă de pe piață.

Toate aromele, bio-electricitatea, nutrienții și enzimele se regăsesc în totalitate în suc. Dulcele din ele provine în exclusivitate de la fructele (banane, curmale, etc…).

Pe cât posibil, ingredientele folosite sunt ecologice și provin de la producători locali.

Cu privire la celelalte ingrediente, precizăm că tehnologia prin presare lentă care o folosim, duce la eliminarea pesticidelor în proporție de 95-97%, sucul rămânând astfel curat (pesticidele se fixează pe fibra ingredientelor iar, când stoarcerea este executată prin presare lentă, chimicale se duc cu pulpa, sucul rămânând curat).

Procesul de absorbție al sucurilor obținute prin presare lentă este foarte rapid, (ca și în cazul alcolului), în mai puțin de 10 minute, intră direct în sânge. De asemenea, rata de absorbție este foarte ridicată (90%), spre deosebire de hrana solidă, care are o rată de absorbție de 45 – maxim 50%.

                                   

 

Sucuri pentru Detoxifiere:

Sucuri pentru Alcalinizare:

Sucuri pentru Slabire:

Sucuri pentru Imunizare:

Sucuri pentru Energizare:

Sucuri pentru Regenerare Celulara:

Sucuri pentru Reconstructie Celulara: