Despre noi

Cine suntem?

Re-fresh Juice este o firmă românească ce se ocupă cu prepararea și comercializarea celei mai variate game de sucuri proaspăt stoarse și de smoothie-uri handcrafted, de deserturi raw-vegane, ceaiuri si nu în ultimul rând, a cafelei de specialitate.

Un „blend” între pasiune, intuiție, nevoia de schimbare stilului de viață și dorința de împărtășire a micilor „secrete” descoperite din complexa ecuație a sănătății, au fost catalizatorul care au dus la Re-fresh Juice.

Re-fresh Juice este mai mult decât despre o afacere, este despre responsabilitate și responsabilizare cu privire la ce considerăm sănătate și alimentație sănătoasă.

 

Suntem de părere că

Suntem mai mult decăt un corp fizic iar, în acest algoritm al stării de sănătate, pe lângă ingredientele vizibile și palpabile precum alimentația, exercițiul fizic, etc…, ne afectează, cel puțin în egală măsură, elemente de natură nonfizice, energetice, ale gândurilor, emoțiilor, al fluxului energetic în general.

Totul în Univers este și funcționează perfect, atât la nivel micro cât și la nivel macro, toată „imperfecțiunea”, disfuncționalitățile, dezechilibrul, etc.., sunt doar rezultatul unui act de Co-creație colectivă generată de lipsa de înțelegere, de Cunoaștere, de Înțelepciune, în amestec cu ignoranța sau lipsa de interes în a descifra, aprofunda și conștientiza mai mult din enigmele Vieții…

Starea de sănătate este o responsabilitate ce ne privește în mod direct și personal pe fiecare, că ignoranța nu ne scutește de boală și că măsura în care suntem atenți și ne urmăm imboldurile interioare și semnalale corpului, este măsura în care ne vom putea bucura de ea mai mult timp.

Boala este rezultatul unui dezechilibru de natură fizică sau a Conștiinței (meta-fizică – energetică, emoțională, spirituală…).

Mama Pământ ne oferă soluție pentru vindecarea oricărei boli, inclusiv pentru cele așa-zis incurabile. Faptul că încă n-am găsit remediul anumitor afecțiuni, e pentru că n-am căutat suficient.

 

Cum „ne-am născut” și care-i scopul?

„L-am fi băut cu poftă daca ni l-ar fi făcut cineva…”

Re-fresh Juice s-a născut în primul rând ca și un răspuns și o soluție la dorința și nevoia noastră de a ne schimba standardul în ce priveste nivelul energiei, al vitalității și al stării noastre de sănătate. Pe de altă parte, Re-fresh este un răspuns la dorința noastră de a împărtăși, de a da mai departe din micile „secrete” descoperite, conștientizate sau, a celor care ni se relevă pe măsură ce ne deschidem și ne lăsam ghidați în această direcție.

 

Astfel, scopul Re-fresh este de a veni în întâmpinarea nevoii generale pentru o hrană cu adevărat sănătoasă, crudă, vie și naturală, cu produse cu o puternică încărcătură bioelectrică, ce au un conținut ridicat de nutrienți, enzime, vitamine și nu în ultimul rând, care au forța de a ne ajuta în a ne restabili starea de echilibru și armonie interioară.

Leave a comment

Name*

Email*

Comment